• Bij strand en duinen
  • Premium faciliteiten
  • Echte familiecamping

Speciale acties en arrangementen

Ontdek al onze speciale acties en arrangementen voor het komende jaar. Geniet van een heerlijke vakantie met extra voordeel. Let op, al onze acties, aanbiedingen en lastminutes zijn niet met elkaar te combineren.

Boek jouw verblijf

Caravan Actie Terschelling

Ervaar de rust en ruimte van Terschelling tijdens het laagseizoen en verblijf voor extra voordelige tarieven! Waar in de zomer het eiland overspoelt met vakantiegangers, is tijdens het voor- en najaar Terschelling een oase van rust en ruimte. Op het eiland zijn volop fiets- en wandelpaden, vele kleine dorpjes en een prachtige natuur. Kortom Terschelling is jouw vakantiebezoek meer dan waard.

Voordelig caravan arrangement 

Maak gebruik van de caravanactie en ontvang korting op uw overtocht tot wel 45%. Daarbij geven de deelnemende campings 20% korting op uw standplaats. Ook voor kampeerders met een camper of vouwwagen.

De Caravanactie is te boeken van donderdag 23 maart tot 1 oktober 2024 met uitzondering van feestdagen, vakanties en evenementen.*

Om de caravanactie online bij ons te boeken kunt u de actiecode cat2024 vanaf 1 november in de online boekomgeving invullen.

*meer info: caravanactieterschelling.nl

Langverblijf korting voor- en naseizoen

Tussen 1 april en 5 juni of tussen 24 augustus tot 2 oktober 2024 kunt u gebruik maken van onze langverblijf korting, met een korting tot wel 50% op een verblijf van 31 nachten.

Je kiest zelf jouw aankomst en vertrekdag, geldig voor verblijven van 22 tot 31 nachten.
Heerlijk voordelig voor- of nazomeren met zijn tweeën op Terschelling. Inclusief uw kampeermiddel, auto, elektriciteit,(WiFi) internet en een maximale prijs per huisdier van € 45 voor deze periode.
Ook is warm water en gebruik van de douches inbegrepen. Reis je tijdens het daltarief van Rederij Doeksen dan heb je ook nog eens 20% korting op jouw overtocht.

Je kunt de korting online boeken met onderstaande codes.

  • LVB2226VJ voor een periode van 22 tot 26 nachten in het voorjaar
  • LVB2731VJ voor een periode van 27 tot 31 nachten in het voorjaar

  • LVB2226NS voor een periode van 22 tot 26 nachten in het najaar
  • LVB2731NS voor een periode van 27 tot 31 nachten in het najaar

Exclusief toeristenbelasting á € 2,10 per persoon per nacht.
*Niet te combineren met de caravanactie.

Langverblijf korting tussenseizoen

Tussen 20 juni en 22 juli 2024 kunt u gebruik maken van onze langverblijf korting, met een korting tot wel 38% op een verblijf van 31 nachten.

Je  kiest zelf jouw aankomst en vertrekdag, geldig voor verblijven van 22 tot 31 nachten.
Heerlijk voordelig zomers genieten met zijn tweeën op Terschelling. Inclusief jouw kampeermiddel, auto, elektriciteit,(WiFi) internet en een maximale prijs per huisdier van € 45 voor deze periode.
Ook is warm water en gebruik van de douches inbegrepen. Reis je tijdens het daltarief van Rederij Doeksen dan heb je ook nog eens 20% korting op jouw overtocht.

Je kunt de korting online boeken met onderstaande codes.

  • LVB2226TS voor een periode van 22 tot 26 nachten.
  • LVB2731TS voor een periode van 27 tot 31 nachten.

Exclusief toeristenbelasting á € 2,10 per persoon per nacht.
*Niet te combineren met de caravanactie.

Al onze acties, aanbiedingen en lastminutes zijn niet met elkaar te combineren.