Vakantiepark Mast Terschelling

Caravan Actie Terschelling

Ervaar de rust en ruimte van Terschelling tijdens het laagseizoen en verblijf voor extra voordelige tarieven! Waar in de zomer het eiland overspoelt met vakantiegangers, is tijdens het voor- en najaar Terschelling een oase van rust en ruimte. Op het eiland zijn volop fiets- en wandelpaden, vele kleine dorpjes en een prachtige natuur. Kortom Terschelling is uw vakantiebezoek meer dan waard.

Voordelig caravan arrangement 
Maak gebruik van de caravanactie en ontvang korting op uw overtocht tot wel 45%. Daarbij geven de deelnemende campings 20% korting op uw standplaats. Ook voor kampeerders met een camper of vouwwagen.

De Caravanactie is te boeken van maandag 1 april tot 1 oktober 2021 met uitzondering van feestdagen, vakanties en evenementen.*

Om de caravanactie online bij ons te boeken kunt u de actiecode cat2021 vanaf 2 november in de online boekomgeving invullen.

*meer info: caravanactieterschelling.nl


Al onze acties, aanbiedingen en lastminutes zijn niet met elkaar te combineren.


Maand-arrangement 2-personen vanaf € 300,-

Tussen 1 april en 9 juni of tussen 26 augustus tot 3 oktober 2021 kunt u weer gebruik maken van ons maand-arrangement. U kiest zelf uw aankomst en vertrekdag.
Heerlijk een maand voor- of nazomeren met zijn tweeën op Terschelling. Inclusief uw kampeermiddel, auto, elektriciteit en WiFi internet. Ook is warmwater en gebruik van de douches inbegrepen. Reist u tijdens het daltarief van Rederij Doeksen dan heeft u ook nog eens 20% korting op uw overtocht.

Basisplaats ~ 80 m2 (6 amp) € 300,-
Basisplaats plus ~ 100 m2 (10 amp)  € 350,-
Comfortplus plaats ~ 120 m2 (10 amp) € 425,-
Huisdier  € 25,-

Exclusief toeristenbelasting á € 1,78 per persoon per nacht


Al onze acties, aanbiedingen en lastminutes zijn niet met elkaar te combineren.