• Bij strand en duinen
  • Premium faciliteiten
  • Echte familiecamping

Particuliere verhuur stacaravans

Naast het huren van één van onze accommodaties is het tevens mogelijk om te huren bij onze particuliere verhuurders. Dit zijn eigenaren die hun chalet/stacaravan verhuren wanneer zij zelf niet op de camping verblijven. Omdat wij de kwaliteit niet kunnen waarborgen en niet verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit die je wenst bemiddelen wij hier niet in. Voor het gemak hebben wij wel een overzicht gemaakt voor het vinden van een accommodatie bij één van onze particuliere verhuurders. Vervolgens kun je zelf contact op nemen met de verhuurder en dien je verder met hen alle afspraken te maken en zaken te regelen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het gehuurde object van de particulier. Vraag dus zelf naar de staat, onderhoud, grootte van het object.  De particulier bepaalt zelf zijn vraagprijs en de gast dient dit bedrag aan de verhuurder te betalen. Bij aankomst op de camping registreert de gast zich bij de receptie en voldoet hier nog kosten zoals toeristenbelasting, parkeren auto, hond, bijzettent en dergelijke.

Parkeren

Je kunt jouw auto niet naast de caravan parkeren. Het terrein is namelijk niet toegankelijk voor auto’s. Er zijn bagagewagentjes voor laden en lossen van uw vakantiespullen. Naast de camping is een parkeerterrein voor het parkeren van jouw voertuig.

Linnengoed

Voor het huren van linnengoed kun je terecht bij de receptie of van te voren reserveren via de email. Je kunt jouw linnengoed afhalen en weer inleveren bij de receptie.

Strand lodge

Safaritent