• Bij strand en duinen
  • Premium faciliteiten
  • Echte familiecamping

Top voor kinderen

Terschelling is een geweldige plek voor kinderen om te genieten van de natuur, te leren over de geschiedenis en te spelen.

Het strand van Terschelling is een van de langste van Nederland en biedt veel ruimte om te spelen, te zwemmen, te zandkastelen te bouwen en schelpen te zoeken. De duinen zijn ook een geweldige plek om te wandelen, te fietsen of te paard te rijden.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag aan het strand of een avontuurvolle dag vol activiteiten, Terschelling heeft altijd iets te bieden voor elk kind.

Zeehonden spotten

Zeehonden spotten

Terschelling is de thuisbasis van zeehonden, en kinderen vinden het vaak geweldig om deze schattige dieren in hun natuurlijke omgeving te zien. Er zijn boottochten beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor het spotten van zeehonden, waarbij je langs de zandbanken vaart waar de zeehonden rusten.

Paardrijden op het strand

Paardrijden op het strand

Terschelling staat bekend om zijn ruiterpaden en paardrijden op het strand is een geweldige ervaring voor kinderen. Er zijn maneges op het eiland die paardrijtochten aanbieden voor zowel beginners als ervaren ruiters. Het ritme van de golven en het zachte zand maken het een unieke en onvergetelijke ervaring.

Bezoek een museum

Bezoek een museum

Terschelling heeft een aantal leuke musea voor kinderen, waaronder Museum 't Behouden Huys, het Wrakkenmuseum en het Centrum voor Natuur en Landschap. Het Wrakkenmuseum vertelt het verhaal van de scheepswrakken die op het Waddengebied zijn gevonden. Het Centrum voor Natuur en Landschap leert kinderen over de natuur van Terschelling.