• Bij strand en duinen
  • Premium faciliteiten
  • Echte familiecamping

Senioren

Wil je in alle rust genieten of onderneem je liever iets in jouw vakantie? Op ons gezellige vakantiepark kan het allemaal. De prachtige accommodaties en kampeerplaatsen staan ruim opgesteld en zorgen voor alle privacy die je maar wenst. Zo kun je heerlijk genieten van een goed boek op jouw ruime terras, een heerlijk diner in ons sfeervolle brasserie of van een dagje fietsen in de mooie natuur van Terschelling. Ook jouw huisdier is in het voor en naseizoen bij ons welkom!

Rust/natuur

Trek er op uit in de omgeving en beleef de vier seizoenen. In elk seizoen is de ongerepte en ongekende natuur van Terschelling weer een plaatje om doorheen te fietsen of wandelen. Stop even bij een prachtig meertje, de uitgestrekte stranden of bezoek een van de pittoreske dorpjes. Bijna nergens in Nederland vind je zo’n verscheidenheid aan landschappen, planten- en diersoorten. Je waant zich even in een andere wereld.

Voordelig kamperen

Buiten de zomervakantie en Oerol om kun je gebruik maken van onze speciale arrangementen. Zoals de Caravan Actie waarbij je zowel aantrekkelijke korting krijgt op de overtocht met camper of caravan bij Rederij Doeksen en 20% korting op een verblijf op het vakantiepark. Ook is het voordelig om te reizen tijdens de zogenaamde Daluren.

BEKIJK AANBIEDINGEN