Camping Mast Terschelling

Vakantie op Terschelling

Terschelling is het op een na grootste Waddeneiland van ons land en waarschijnlijk het meest geliefde. Jaarlijks trekken vele Nederlanders hier naartoe om te genieten van de rust en ruimte die het eiland te bieden heeft.

Terschelling ligging campingHet strand is zo breed dat het er nooit vol is, en bovendien schijnt de zon op Terschelling vaker en langer dan op de vaste wal. Wie eenmaal op Terschelling geweest is, verliest er zeker zijn hart aan! Midden op dit mooie Waddeneiland, in het dorpje Formerum, ligt gezinscamping Mast.
De camping is vlakbij de duinen en het bos gelegen en bovendien op een steenworp afstand van het mooiste strand en wad van Nederland!

Zodra u aan boord stapt van de veerboot, begint het echte vakantiegevoel al! Met de wind in de haren komt langzaam het Waddeneiland Terschelling dichterbij. Zodra de boot aanlegt en u de kade van de haven in West Terschelling betreedt, ervaart u direct de gemoedelijke sfeer die dit eiland kenmerkt. Verspreid over het eiland liggen verschillende pittoreske dorpjes, met supermarkten, leuke winkeltjes en restaurantjes.

Wat te doen op Terschelling >

Maar de grootste attractie van het eiland zijn natuurlijk de prachtige, ongerepte duinen en de uitgestrekte zandstranden aan de noordzijde van het eiland. Op Terschelling vind u geen overvolle stranden of massatoerisme, maar heeft u heerlijke de ruimte en een prachtig uitzicht! Vanwege de korte afstanden kunt u heerlijk fietsen en wan delen, zowel midden over het eiland als over de zeedijk en door de duinen. U zult hier heerlijk genieten en tot rust komen!

kamperen » tent huren » contact »